Hjemsted 2 – tre gravpladser fra 3. og 4. årh. e.Kr

Hjemsted 2 – tre gravpladser fra 3. og 4. årh. e.Kr

Per Ethelberg: Hjemsted 2 – tre gravpladser fra 3. og 4. årh. e.Kr.
Museum Sønderjylland – Arkæologi Haderslev 1990.
I denne bog publiceres, som en fortsættelse af Hjemsted 1 (udsolgt), tre gravpladser fra det 3. og 4. århundrede. Et stort og velbevaret genstandsmateriale blev fundet i de mange urner, herunder en del glasperlekæder.

Per Ethelberg: Hjemsted 2 – tre gravpladser fra 3. og 4. årh. e.Kr.

Museum Sønderjylland – Arkæologi Haderslev 1990.

Museum Sønderjylland – Arkæologi Haderslevs store udgravning på Hjemsted Banke ud mod Ballummarsken førte til fundet af talrige bebyggelser, der i tid dækker de første mange århundreder af jernalderen.

Med katalog.

209 s., rigt illustreret, indbundet.

Vægt: 1100 g.