Velkommen til Museumsbutik

Handelsbetingelser for museumsbutik.dk

Vi modtager Dankort / Visa–Dankort.

Sikker betaling

Museumsbutik.dk garanterer, at det er sikkert at handle online hos os. Vi bruger ePay som er certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. Du kan læse mere her: http://www.epay.dk/sikkerhed/pci-certificeret-betalingssystem.asp

Fragt og levering

Bestilte varer sendes med GLS eller Post Danmark. Alt efter størrelse og/eller vægt sendes de som Maxi-brev eller pakke. For pakkers vedkommende får du mulighed for at følge dit køb via trac-and-trace til pakken når din hoveddør eller afhentningssted.
Takster til Danmark: 70 kr. uanset vægt og mængde.
Gratis fragt ved køb for over 700 kr. Gælder kun indenfor Danmarks grænser. Der leveres ikke fragtfrit til Færøerne og Grønland.

Når du har foretaget en bestilling i museumsbutik.dk, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. email. De bestilte varer vil blive afsendt senest tre hverdage fra vi modtager din bestilling. Du vil modtage en ny mail den dag varerne bliver afsendt.

Spar tid og penge, hent din varebestilling i museumsbutikken på Arkæologi Haderslev

Bor du tæt på Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev og gerne vil spare fragten - eller har du brug for at få dine varer hurtigst muligt, har du muligheden for at hente dem i museumsbutikken på Arkæologi Haderslev, Dalgade 7, 6100 Haderslev. Det eneste, det kræver, er, at du vælger muligheden ”Afhentning i butikken”.
OBS. Vær opmærksom på, at du først kan hente din ordre, når du har modtaget en e-mail fra os herom. Husk der er altid gratis adgang til museumsbutikken: Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev, Dalgade 7, 6100 Haderslev. Alle dage 10-16 undtagen mandage hvor vi har lukket.

Leveringsadresse:

En fordel for dig. Du har mulighed for at vælge en anden leveringsadresse end din egen hjemadresse. Vælg f.eks. adressen på din arbejdsplads, og modtag dine varer der, hvor der med sikkerhed er nogen til at tage imod pakken. Du sparer tid og besvær med at gå på afhentningsstedet.

Hvis varen er en gave

I indkøbskurven kan du også vælge at få varen pakket ind som gave og sendt til gavens modtager uden ekstra omkostninger. Gavemodtagerens adresse skrives under ”anden leveringsadresse”.

Dellevering

Hvis du har bestilt flere varer, og der i blandt disse er en vare, som der er leveringstid på, kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Moms

Priserne er incl. 25% moms.

Retur – og bytteret

Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal være intakt og skal returneres i originalemballage vedlagt kopi af ordrebekræftelse. Museumsbutik.dk vil indenfor 14 dage tilbagebetale varens pris inkl. fragt. Du skal dog selv betale udgifterne i forbindelse med returnering af varen. Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto, så du bedes angive dit registrerings- og kontonummer på kopien af ordrebekræftelsen. Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelse og angivelse at bytteønsket. Vi beregner fragt ved ombytning. Byttevare sendes til Museum Sønderjylland – Arkæologi Haderslev, Dalgade 7, 6100 Haderslev.

Reklamation

Hvis der ved modtagelsen af varen konstateres fejl eller skader, der er sket under transport, skal du kontakte museumsbutik.dk indenfor 8 dage efter modtagelsen. Send en mail med angivelse af ordrenummer til butik@museum-sonderjylland.dk, og vi sender en porto/pakkelabel, så du undgår at betale for fragten. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter modtagelse af den returnerede vare. Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Efter 6 måneder er det dog dig der skal bevise, at der er tale om en produktionsfejl.

Ansvar

Online køb er i øvrigt omfattet af de regler, der fremgår af ”Lov om markedsføring” og ”Lov om visse forbrugeraftaler”.


museumsbutik.dk