Koge-bagebøger
-
250,00 DKKSønderjysk Mad mmm handler ikke bare om opskrifter og mad, men også om den sønderjyske kultur. Så er den genoptrykte bog kommet hjem Vis detaljer
-
229,00 DKKBi Skaarup: Renæssance Mad. Med udgangspunkt i Christian 4.´s bryllupsfest for sin søn i 1634, fortæller Bi Skaarup en underholdende kulturhistorie om datidens mad, drikke og spisevaner. Vis detaljer
-
168,00 DKKJørn Ussing Larsen: Fremtidens Brød af Fortidens Korn. I denne bog fortælles om erfaringerne med de gamle kornsorter, deres historie og næringsværdi. Vis detaljer
-
150,00 DKKHvorledes formede et kaffegilde sig på Jacob Michelsens Gård i1924 ? Hvornår kom kaffebønnen til Danmark ? Hvad betød jernkomfurets indførelse i køkkenet ? Hvordan opstod begrebet " Det Sønderjyske Kaffebord "? Hvilke kager stod der på kaffebordet ? Hem kender Gabaldiklumper ? Vis detaljer