Arkæologi i Slesvig / Archäologie in Schleswig

Arkæologi i Slesvig / Archäologie in Schleswig

Tidsskrift.
Arkæologi i Slesvig / Archäologie in Schleswig.
Udgivet af Museum Sønderjylland – Arkæologi Haderslev, Stiftung Schleswig-Holsteinische Landesmuseen – Archäologisches Landesmuseum, Schleswig. Haderslev, Kiel og Neumünster 1991-2012.
I tidsskriftet, der udkommer med lidt uregelmæssige mellemrum, publiceres foredrag afholdt på de fælles dansk-tyske symposier, der bærer samme navn som tidsskriftet.

Tidsskrift.

Arkæologi i Slesvig / Archäologie in Schleswig.

Hidtil udkommet bd. 1-14, samt et særnummer.

Her fremlægges en lang række aktuelle arkæologiske undersøgelser udført på begge sider af grænsen mellem Danmark og Tyskland, ligesom større forskningsprojekter mm. præsenteres.

Artiklerne er skrevet på enten dansk eller tysk, og redigeres af en fælles dansk-tysk redaktionskomité .

Som særnummer er i 2011 udgivet foredragene afholdt på det 61. internationale Sachsersymposion, afholdt i Haderslev i 2010.

Ring gerne i museets åbningstid, så vi sammen kan finde den eller de bøger du mangler

Priser fra 50-110 kr.

Sidetal varierer, illustreret.